Kolillo animatie & illustratie

Eenvoudig, helder en effectief

Wij zijn Kolillo. We maken animaties & illustraties en gaan hiervoor steeds op zoek naar de juiste illustratiestijlen en characters bij jouw verhaal. Illustratiestijlen die aansluiten bij jouw boodschap, doelgroep en imago. Van script en eerste schets, tot illustratiestijl en heldere animatie.

Diensten

Met een illustratie of uitleganimatie kun je op een beknopte, aantrekkelijke en krachtige manier een boodschap overbrengen. Maar bij een uitleganimatie dat niet alleen: het is bij uitstek de manier om de aandacht vast te houden en je boodschap écht binnen te laten komen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan 2D-animaties, abstracte vormen of een geanimeerd karakter die jouw verhaal vertelt.

1. Concept

Misschien wel de belangrijkste fase bij de ontwikkeling van een animatie/illustratie, is de opstartfase. Voordat wij aan de slag gaan gaan we eerst met je om de tafel om je wensen en ideeën op papier te zetten en samen te brainstormen over de gewenste uitwerking. Op basis hiervan maken we een moodboard, waarin de eerste opzet met je wordt gedeeld.

2. Script

Nadat de eerste opzet is gemaakt voor een animatie, zal er een concrete verhaallijn worden geschreven. Dit wordt ook wel het script genoemd. In de meeste animaties wordt het script uiteindelijk ingesproken door een voice-over. Kolillo beschikt werkt samen met tekstschrijvers die jouw boodschap kunnen vertalen naar een passend script.

3. Design

We vertalen het concept naar een reeks stilstaande beelden en maken een storyboard. Het is een soort stripverhaal, waarin je alvast een idee krijgt van de look-en-feel van de animatie.

4. Voice-over

Het selecteren van de juiste voice-over is een belangrijke stap bij de realisatie van een animatie waarbij Kolillo je kan adviseren. Daarnaast zorgen wij er natuurlijk voor dat de gekozen stem achter de animatie wordt geplaatst.

Een aantal voorbeelden

van illustratiestijlen, characters en animaties

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1
1

Opdrachtgevers

Benieuwd hoe Kolillo jou kan helpen?

Neem contact met ons op via info@kolillo.com

Contactgegevens

 

Kolillo animatie & illustratie
Akkerwinde 27
6663GC Lent
info@kolillo.com
KvK-nummer: 57369194
BTW-ID NL001874217B32

 

Download

 

Op alle offertes en overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Download hier de leveringsvoorwaarden.